Voimavarat232_palmqvist_pontus_2.jpeg

Kiinteistövelhossa yhdistyy asukkaan ja tilojen käyttäjän tarpeiden ymmärrys ja huomioonottaminen, sopimustekniikan ja -juridiikan asiantuntemus, rakennus- ja talotekninen osaaminen, palveluiden osto-osaaminen ja projektin hallinta.

Pontus Palmqvist on kokenut rakennus- ja kiinteistötekninen moniosaaja. Hän on toiminut mm. suunnittelijana, rakennuttajana, rakennusliikkeen kvr-päällikkönä. Hän on suorittanut pätevöityneen kuntoarvioijan (PKA) ja kuntotodistuksen laatijan (PKL) tutkinnot, läpikäynyt märkätilan valvojan henkilösertifiointikoulutuksen ja talotekniikan perusvalvojan (TATE) koulutuksen sekä luennoinut jo vuosia mm. Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen ITS-TEK (tekninen isännöitsijä) -koulutuksissa korjaushankkeen läpiviennistä, laadunvarmistuksesta ym.

Pontuksella on myös kiinteistönvälittäjän LKV-pätevyys, mikä tarkoittaa monipuolista kiinteistönarvioinnin ja kiinteistölainsäädännön asiantuntemusta. Hän on toiminut useiden taloyhtiöiden puheenjohtajana, isännöitsijänä tai hallituksen jäsenenä, joten hän tuntee asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden näkökulman.

Pitkä kokemus on myös aikaansaanut verkoston eri palveluiden tuottajia kaikkiin kiinteistöjen tarpeisiin.